Gecertificeerd PSO-adviseur

PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen en is bedacht door TNO. Het is een instrument om meetbaar en zichtbaar te maken welke organisaties zich meer dan gemiddeld inzetten om kwetsbare groepen duurzaam aan het werk te krijgen en te houden.

Er zijn steeds meer werkgevers die het belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, vanuit verschillende motieven en dit ook aantoonbaar willen maken.
PSO

Voor AW Groep in Lisse heb ik in december 2018 de PSO-trede 3 (hoogste trede) behaald. Dit certificaat wordt door de overheid steeds meer erkend en gewaardeerd bij opdrachten en aanbestedingen. Het kan daadwerkelijk het verschil maken of een opdracht of aanbesteding wel of niet gegund wordt. Vaak levert het aanzienlijke kortingen op de Social Return verplichting op.

Veel bedrijven willen wel gaan voor het PSO-certificaat maar weten niet hoe ze het moeten aanpakken of hebben er geen mankracht voor.

Door PSO-NL ben ik gecertificeerd als PSO-adviseur en kunt u mij ook vinden op hun site https://www.pso-nederland.nl

Bent u benieuwd wat het PSO certificaat voor uw organisatie kan opleveren, wacht dan niet langer en neem contact met mij op om dit te bespreken.