Over mij

Mijn naam is Ingrid Doeswijk en sinds juli 2019  heb ik mijn eigen bedrijfje ‘Focus op Social Return’.

Ik heb mijn droom, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen en werkgevers te ondersteunen die hier voor open staan, waar gemaakt! 

Mijn droom is ontstaan vanuit mijn werk als HR-manager voor een aannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Social Return was één van de onderdelen van mijn veelzijdige functie. Het gaf mij zoveel voldoening om kwetsbare mensen een eerlijke kans te bieden op werk, dat ik besloot om hier volledig voor te gaan!

Het onderzoeken van mogelijkheden voor Social Return binnen een organisatie, het zoeken naar gemotiveerde mensen en werkgevers en uiteindelijk komen tot een perfecte match, is mijn doel.  En er is nog veel te behalen en te verbeteren op dit gebied!

Door mijn kennis en ervaring met SROI kan ik voor werkgevers een serieuze meerwaarde hebben. Laat alles aan mij over en de SROI-verplichting zal naar tevredenheid van opdrachtgever en werkgever vervuld worden. 

Daarnaast wil ik mijn brede ervaring op HR-gebied niet onbenut laten. Ook daarin wil ik bedrijven bijstaan wanneer er behoefte aan is. 

Bedrijfsgegevens :
Focus op Social Return
Kvk nummer : 75163993
eigenaresse : Ingrid Doeswijk
telefoon nummer: +31 6 53 82 53 85
email: ingrid@focusopsocialreturn.nl